FOTO: Posten Norge
FOTO: Posten Norge

Hent pakkene før postkontoret flyter over


Postkontor og post i butikk fylles i disse dager til randen av julepakker. Du kan hjelpe ved å hente pakkene så raskt som mulig.

– Det er trangt om plassen rundt om på postkontor og Post i Butikk. Alle hyller, gulv og kroker er fylt opp, og vi trenger hjelp fra folk for å gi plass til alle pakkene er på veg inn, sier pressesjef Hilde Ebeltoft-Skaugrud i Posten Norge.

Trafikken øker for hver dag som går, både på postkontor og i Post i Butikk.

–Vi handler fra nettet som aldri før, disse pakkene kommer på toppen av den tradisjonelle juletrafikken. Du kan hente pakkene i hele butikkens åpningstid. Mange butikker har åpent helt til kl. 23.00. Dermed unngår du de mest trafikksterke tidsrommene om ettermiddagen

I tillegg til å hente pakkene straks de kommer, anbefaler Posten dette:

  • Husk riktig navn og adresse på mottaker. Over 10 prosent av all post i Norge er feiladressert, og verre blir det i julen på grunn av årlig gjenbruk av gamle adresselister
  • Pakk godt og bruk esker. Posten håndterer hvert år noen hundre julepakker der innholdet har falt ut. En julepakke adressert til «vesle Lise» eller «hilsen fra bestemor» vil ikke komme fram til mottakeren.

DELTA I DISKUSJONEN

Annonse: